lördag 15 januari 2011

Röda Braided Stars

Sådärja, det tog tid innan min röda topp kom igång. Jag har sagt det förut (hoppa över resten av stycket om du är trött på gnäll) men jag har så svårt för rött. Objektivt kan jag tycka att en del röda saker är vackra men jag kan inte för mitt liv tycka om dem eller bli glad av dem. Eller inspirerad, som i det här fallet. Rosa och lila har jag lyckats vänja mig vid efter många år av övning men rött går bara inte.
Så jag är glad att just den här prövningen är över och att jag har en massa härliga älsklingsfärger att jobba med framöver.

Alla tygerna kommer från stashen. Två av de röda tog slut helt (bara scraps kvar) och likaså det blommiga tyget till ramen. Det blev ingen märkbar minskning dock eftersom det är en ganska liten kvilt, men ändå. Man ska glädja sig så snart man kan. :)

Jag har ingen plan för kviltningen så jag blir glad för alla förslag på det området.

10 kommentarer:

 1. Det är ju tur att smaken är olika. Jag tycker att den är jättevacker! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 2. Rött är min absoluta favorit så jag tycker den är superfin. Kram Kikki

  SvaraRadera
 3. Oh så fin! Härlig bård också. Jag gillar mönstret och funderar på att sy en jag också! kram

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg!
  Varför inte kvilta ner det vita och låta stjärnorna "stå upp" ur kvilten och sedan några slingor i bården!
  Jag har också svårt för rött, men denna får tummen upp!
  kram Maja

  SvaraRadera
 5. Åh, det är precis det här utmaningen kom till för - att bekanta sig med färger som man inte jobbar med så ofta, eller kanske inte alls.

  Bra jobbat Anna!

  SvaraRadera
 6. Det är väldigt nyttigt att sticka ut näsan utanför sin bekvämlighetszon emellanåt. Utan den här utmaningen hade jag aldrig någonsin kommit på tanken att sy en röd kvilt så jag känner mig faktiskt lite rikare erfarenhetsmässigt.
  Jag provade min föreställning om att jag inte gillar rött och den visade sig stämma. (När jag provade att sy rosa förut fick jag revidera mig. Det var kul.)
  Undrar just vad jag kommer att prova nästa gång?

  SvaraRadera
 7. Men kvilten är ju jättefin och jag säger som Ullis tur att vi är olika... Rött är en av mina absoluta favoritfärger.Carin

  SvaraRadera